Art-Systems-LogoVi yder som – sandsynligvis – den eneste virksomhed i Danmark assistance i forbindelse med transport management systemet Transpas Enterprise, der udbydes af den hollandske virksomhed Art Systems.

Art Systems har som en af de få udenlandske virksomheder formået at gøre indtog på det danske marked for transport management systemer (TMS). De udbyder 4 forskellige systemer der består af to deciderede transport management systemer, nemlig Tranpas CS og Transpas Enterprise samt de to tillægsprogrammer Transpas Online og Transpas Logistics.

Transpas Online er et webbaseret system til booking af transport- og lagerordrer og Transpas Logistics er et scanningsprogram der anvendes i forhold til det WMS-modul, der er integreret i transportsystemerne.

Vi er uafhængige af det hollandske selskab og yder direkte assistance til de virksomheder, der er i gang med implementering af et af Transpas systemerne.

Årsagen er ganske enkel: Vi har arbejdet med Transpas i flere år og ved at det koster betydelige ressourcer at implementere et større IT-system i en virksomhed. Vores berettigelse i markedet er ganske enkelt, at vi kender systemet og har deltaget i flere implementeringer, som en uvildig part.

Vi kan assistere med implementeringen af systemet og deltage i den betydelige, og ofte store proces, det er, at omlægge arbejdsrutiner til et nyt system.

Kontakt Henric på ha@solutiontogo.dk eller telefon 20 30 19 70 for yderligere oplysninger.

 

linkedin-groups